BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

BRÖLLOP

VÅRA PROFESSIONELLA BRÖLLOPDJs

Våra djs älskar bröllop. Det är den mest charmiga tillställning man kan vara musikvärd på. Alla gäster som är med på tillställningen är speciellt uppklädda, alla har förväntningar. Ett charmerande brudpar som det lyser kärlek om. Vackra lokaler m.m. En dj som förväntas kunna få ut hela sällskapet på dansgolvet, allt från de äldsta till de yngsta vilket våra djs ofta lyckas med.


DISKRETA INSTALLATIONER

Vi älskar teknik men vi vet att många inte tycker högtalare och sladdar är lika vackra som vi tycker. Därför ser vi till att anpassa installationen så att det smälter in i omgivningen.


Förutom en av marknadens bästa högtalare och toppmoderna ljuseffekter så har vi ett brett sortiment av ljus och ljuseffekter att erbjuda.


MILJÖVÄNLIG OCH (GRÖN) TEKNIK

Vi använder oss av grön teknik med moderna högtalare som har elektroniska nätdelar och ljuseffekter som bygger på LED-teknik vilket allt bidrar till minimal strömförbrukning och därigenom minskad miljöpåverkan.


MILJÖBELYSNING

Med belysning kan vi skapa trevlig stämning, vi gör en annars tråkig lokal till något helt fantastiskt.


VI ERBJUDER PAKET TILL BRA PRIS

Vi erbjuder all utrustning som man kan tänka sig behöva under bröllopsdagen och middagen samt senare på bröllopsfesten till förmånliga priser.

Bra att tänka på.

-Vi på Besthyrdjs tar gärna kontaktinformation till alla inblandade personer i planeringen.

-Har ni ett tidschema för dagen tar vi gärna emot det!

-Meddela personalen i festlokalen vart ni vill ha dj placerad så att även de är medvetna om

  detta och kan förbereda.


Förberedelser med Dj innan bröllopet

I god tid innan bröllopet går ni tillsammans med er dj igenom kvällen så som ert schema, praktiska detaljer, tider, förstalåt/vals etc samt var i lokalen ni vill placera discoutrustningen.


Musikönskemål! Ni kan självklart skicka en lista med edra musikönskemål och om ni så önskar även vals eller förstalåt. DJ ser att få in önskemålen senast en vecka innan bröllopsdatum.


När ni bokar en dj från oss kan ni känna er trygga i ert val. Vi har erfarenhet av 100-tals bröllop och vårt mål är alltid att ni ska bli helt nöjda med er kväll! Det är många detaljer att tänka på och vi hjälper gärna till. Vi har aldrig någon gång under alla år ställt in en fest.


Vi tar all kontaktinformation till inblandade parter, så som de ansvariga för festlokalen, restaurangen och toastmasters så att vi kan stämma av med dem i god tid. 

Djursholms slott

Danderyd

Sundbyholms slott

Eskilstuna

Södertuna Slott

Gnesta