BESTHYRDJS, DJ, Ljus&Ljud uthyrning
DJ BENKE

DJ Benke är en flexibel och lyhörd allround dj med många år bakom dj båset, spelar med glädje och passion, blandar musiken som folk älskar och får igång dansgolvet, går även gärna själv ut ibland till sin publik och dansar ihop med dem :-)

DJ BENKE

Som diskjockeys i Stockholm har dj Benke fyllt dansgolven på många roliga event, fester och bröllop. Fullt dansgolv gör att du och dina gäster kommer att ha maximalt kul under hela kvällen och minnas festen som väldigt lyckad.

När du anlitar exempelvis Benke som DJ kan du slappna av och luta dig tillbaka. Du kan vara helt trygg med att du kommer få en DJ som levererar ett glatt och fullt dansgolv hela kvällen. DJ Benke kan konsten att läsa av och hålla kontakten med gästerna på ditt dansgolv.

Dj benke är en engagerande lyhörd DJ som sprider glädje och energi, samt gör så att alla på festen har maximalt roligt tillsammans. DJ Benke är en professionell DJ som läser av gästernas behov och levererar alltid den bästa musikmixen för alla smaker. Allt från partyklassiker till de senaste hitsen. Detta gör att gästerna stannar kvar på dansgolvet och dansar hela kvällen.


Vilken musik gillar dina gäster, hänger de med i det allra senaste eller är det ”gamla godingar” som gäller? På DJ Benkes upp-drag fester med blandade åldrar spelas både nytt och gammalt inom alla musikstilar, och kör den bästa musikmixern för alla åldrar och smaker.


BOKA DJ Benke: BEGÄR OFFERT

hyr dj - BESTHYRDJS
hyr dj - BESTHYRDJS
HYR DJ - DJ Benke 070 247 66 71
HYR DJ - DJ Benke 070 247 66 71