BESTHYRDJS STOCKHOLM, Hyr dj med eller utan utrustning

Besthyrdjs.se - leverantör av djs och utrustning sedan år 2001.

Vi hyr ut professionella DJs med eller utan utrustning och kompletta kvalitativa festpaket med eller utan dj i varierande storlekar till alla tänk-bara fest -tillställningar i Stockholm med omnejd. 


Med många år i dj-branschen så har vi sett mycket och fått bred erfarenhet. För oss är du som kund viktig och du står alltid i fokus från start till klart. Du är varmt välkommen med dina festidéer och önskemål, tillsammans med dig gör vi en planering som är perfekt för dig och din fest.


Vi har utfört många bröllop, och massor av olika fester, event, kickoff, AW m.m. genom åren vi har även fått nöjet att medverka i SVT filmproduktion genom att ställa upp med utrustning samt haft produktlanseringar etc, allt detta till stor tacksamhetsrespons och fullständig nöjdsamhet från våra kunder vilket vi är glada och tacksamma för.


Vår affärside grundar sig främst på hur nöjda våra kunder är. Det som gör att vi är flitigt bokade är oftast rekommendationer från kunder etc. vilket vi ser som ett kvitto på att vi gör rätt! Vi är i dj-branschen för att ge upplevelse och dela lyckan när det innebär att fira något. Vi ser det som vårt jobb att få dig som kund hundra procent nöjd från start till klart när vi levererar våra tjänster och utrustning. 

 

  • För oss är det viktigt med kundfokus från start till klart, hålla hög exklusiv standard, ge bästa pris och personlig service med trygghet.
  • Vi erbjuder DJ till din fest med många års erfarenhet, lyhördhet, trevligt bemötande och spelar den musik som ni bestämmer.
  • Vi levererar alltid modern utrustning i toppklass av välkända fabrikat som ger den absoluta bästa ljud&ljus upplevelsen.


Vår hemsida är inte världens vackraste, det är inte på det vi lägger ner vår tid, vi hoppas ändå att ni får all den information som ni behöver.


Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka din fest, du är alltid varmt välkommen och vi ger dig personlig service och hjälp tills det känns helt perfekt för dig och din fest.