BESTHYRDJS STOCKHOLM

-

Varför hyra dj av oss?

Besthyrdjs är ett populärt dj-företag med verksamhet sedan 2001, vi hyr framförallt ut professionella DJs med eller utan utrustning till alla tänkbara tillställningar i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder kompletta dj-paket med hög kvalité i varierande storlekar och för olika ändamål. Vi erbjuder även kompletta bröllops paket som innehåller all den utrustning som man behöver under en bröllopsdag och festkväll.


Vi vill vara ödmjuka och säga att vi påstår oss inte vara bäst eller världsledande men med nära 20 år i branschen har vi sett mycket. Varje kund är viktig. Varje kund är unik och kommer med olika idéer, vi har genom åren lärt oss vad som fungerar bäst med bästa resultat från start till klart. Tillsammans med våra kunder har vi utfört många bröllop, olika fester, event, kickoff, produktlanseringar etc. med glädje och fullständig nöjdsamhet.


Vår affärside grundar sig främst på hur nöjda våra kunder blir, oavsett fest så är alla våra kunder alltid i fokus. Det som gör att vi är flitigt bokade är oftast rekommendationer från kunder etc. vilket vi ser som ett kvitto på att vi gör rätt! Vi är i branschen för att ge upplevelse och dela lyckan när det innebär att fira något. Vi ser det som vårt jobb att få dig som kund hundra procent nöjd från start till klart när vi levererar våra tjänster och utrustning. 

 

  • Vi tycker att det är viktigt med snabb återkoppling och hålla en hög standard samt ge bästa personliga service till våra kunder.
  • Vi erbjuder DJ till din fest med många års erfarenhet (10-25 år) lyhörd, mycket trevlig och som spelar musiken ni önskar festa till.
  • Vi levererar senaste utrustningen, modern utrustning i toppklass av välkända fabrikat som ger en bra upplevelse.


Tveka inte att kontakta oss för mer information, du är alltid varmt välkommen och vi ger personlig service och hjälp tills det känns bäst för dig och din fest.


Hos oss bokar du tryggt och enkelt, vi ger alltid rätt och fast pris från första stund.

BESTHYRDJS PROFFS PÅ FEST

STUDENTFEST - SKOLDISCO

PRIVATFEST

FÖRETAGSEVENT

FÖRETAGSEVENT

RETROFEST 80-TALS TEMA

INVIGNING - LANSERING

wedding_flower_1
_MG_9478_edited2
weddingdance
IMG_4105
IMG_3357_edited1
IMG_3358_edited1
IMG_2976_edited1

BRÖLLOP

Besthyrdjs | hyr dj

Partners:

Hyr DJ | Besthyrdjs Stockholm

Välkommen att

kontakta oss för

en lyckad fest

BESTHYRDJS PROFFS PÅ FEST

© 2019 Besthyrdjs

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Ta reda på mer
Acceptera